1

8/9/15

Παγάκια,τα πλεοεκτήματα ομορφιάς στο πρόσωπο και στο σώμα.


Kατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας,τα παγάκια είναι μεγάλη ανακούφιση.Όχι μόνο χρησιμοποιώντας αυτά για να φτιάξουμε δροσιστικά ποτά,αλλά για τα πλεονεκτήματα που μας παρέχουν όταν τα βάζουμε στο προσωπό μας.Αν αναρωτιέστε με ποιόν τρόπο,διαβάστε τα παρακάτω και θα πάρετε μερικές ιδέες για τη χρήση τους.

  1. Μετά από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά,βάλτε μερικά παγάκια γύρω από τα μάτια σας και κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από αυτά.Είναι μια πολύ απλή μέθοδος που μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε όταν αισθάνεστε κουρασμένοι.
  2. Περάστε μ'ένα παγάκι το πρόσωπο σας πριν από το μακιγιάζ.Αυτό θα κάνει το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο.
  3. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το σώμα μας αφυδατώνεται.Και ιδιαίτερα το προσωπό μας.Στις περιπτώσεις που αισθανόμαστε έτσι απλώνουμε δυο παγάκια στο πρόσωπο και  θα ανακουφιστούμε άμεσα.
  4. Βοηθά στη συρρίκνωση των μεγάλων πόρων.Ακόμα η παραγωγή περισσότερου λίπους και αυτή μειώνεται,βοηθώντας όσους έχουν λιπαρό δέρμα.Πάρτε ένα  μαλακό ύφασμα και βάλτε μέσα δύο παγάκια.Κάντε μασάζ στο πρόσωπο μέχρι τα παγάκια να λιώσουν.
  5. Κάντε παγάκια από χυμούς φρούτων,όπως λεμονιού ,πορτοκαλιού,ροδιού κά.Επιτυγχάνουμε ταυτόχρονη ενυδάτωση με τη δύναμη του πάγου,αλλά και ωφελούμαστε από τα οξέα που τα φρούτα μας παρέχουν.
  6. Με αυτή τη ζέστη είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα εγκαύματα από τον ήλιο.Και σ'αυτή τη περίπτωση βάζουμε σε μια πετσέτα πάγο,και εφαρμόζουμε πάνω στη καμμένη περιοχή.Η ανακούφιση θα είναι άμεση.
  7. Οι μαύροι κύκλοι που εμφανίζονται στα μάτια μας μετά από ένα ξενύχτι ή μετά από πολλές ώρες που περνάμε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας,μπορούν εύκολα να εξαφανιστούν.
    Βράζουμε λίγο ροδόνερο και αναμιγνύουμε  χυμό από αγγούρι.Αφού το μείγμα κρυώσει το καταψύχουμε σε παγάκια.Όταν αυτά παγώσουν τα τοποθετούμε πάνω στους μαύρους κύκλους.
  8.  Μπορείτε να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος του προσώπου σας χρησιμοποιώντας παγάκια σε καθημερινή βάση.Καλύτερη αιμική κυκλοφορία σημαίνει λάμψη στο πρόσωπο και ελλάτωση των ρυτίδων.
          Δεν ξεχνώ:
  • Προσοχή στην ποσότητα.Δυο παγάκια μεγάλου μεγέθους είναι αρκετά για ημερήσια χρήση.Αν χρησιμοποιούμε περισσότερα, υπάρχει κίνδυνος να επιδεινώσουμε το υπάρχον πρόβλημα.
  • Τα ευαίσθητα τριχοειδή αγγεία του προσώπου μας μπορούν πολύ εύκολα να σπάσουν.Γι'αυτό το λόγο όταν χρησιμοποιούμε τα παγάκια να τα τυλίγουμε σε καθαρό μαλακό ύφασμα για σίγουρη προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :