1

22/9/15

Ετοιμαστείτε για την έλευση του χειμώνα

  Γράφει :JV

Ουσιώδη μυστικά για να τα βγάλετε πέρα τον χειμώνα.

Μερικές συμβουλές για να ετοιμάσετε τον εαυτό σας για τον επερχόμενο χειμώνα, από το να σχεδιάσετε τις διακοπές σας,να μείνετε ασφαλής,σε φόρμα και υγιής.
                                Ετοιμαστείτε για την έλευση του χειμώνα.simplynaturallyyou.blogspot.gr


 Ετοιμάστε κατάλληλα την χειμωνιάτικη κουζίνα σας.

Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε όλα τα καλοκαιρινά  εναπομείναντα, όπως μισογεμάτα μπουκαλάκια από ντρέσινγκ σαλατών,παγωτάκια,παγάκια και ξεκινήστε να προμηθεύεστε υλικά που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα.Mικρά πακετάκια με πρωτεϊνούχα υλικά της αρεσκείας  σας(κρέας,μπιφτέκια,συκωτάκια),θα σας εξασφαλίσουν ευκολία στο μαγείρεμα και θα σας λύσουν τα χέρια.
 Κάντε μια επανάληψη στις χειμωνιάτικες συνταγές για σούπες και εφοδιαστείτε με όλα εκείνα τα μυρωδικά που τις συνοδεύουν.

       Φτιάξτε τυχόν ατέλειες της κατοικίας σας

Λίγο πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν ασχολούμαστε με τις ανάγκες του σπιτιού μας.Τώρα όμως πρέπει να δράσετε και να ετοιμάσετε το σπίτι σας για τον ερχομό του χειμώνα.Πρώτα κάντε έλεγχο στην εξωτερική επιφάνεια του και επισκευάστε τυχόν ρωγμές ή σκασίματα και βεβαιωθείτε ότι οι υδροροές δεν είναι κατεστραμένες.

φτιάξτε τυχόν ατέλειες του σπιτιού σας.simplynaturallyyou.blogspot.gr
Τέλος βεβαιωθείτε ότι το εσωτερικό του σπιτιού θα είναι όσο ζεστό θα πρέπει.Κάντε συντήρηση στο τζάκι, στα θερμαντικά σώματα ή στο μπόιλερ.


     Κάντε έλεγχο στο αυτοκινητό σας

Ο χειμώνας είναι σίγουρα η πιο δύσκολη εποχή για το αυτοκίνητο.Ελέγχουμε τους υαλοκαθαριστήρες,τα λάστιχα και δεν ξεχνάμε τις χιονοαλυσίδες.

                                         κάντε έλεγχο στο αυτοκινητό σας.simplynaturallyyou.blogspot
Είναι εύκολο να ελεγξουμε τους υαλοκαθαριστήρες,τα φώτα,το ψυγείο,αλλά το πιθανότερο πρόβλημα είναι μια αδύναμη μπαταρία, οποία θα εμφανίσει το πρόβλημα με τα πρώτα κρύα. Γι'αυτό κάνουμε ένα γενικό έλεγχο για να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε ενδεχόμενο.

    Xειμωνιάτικες αποδράσεις

χειμωνιάτικες αποδράσεις.simplynaturallyyou.blogspot
Το καλοκαίρι έφυγε αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην χαρίζουμε στον εαυτό μας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης που δικαιούμαστε.Επιλέξτε προορισμούς της αρεσκείας σας και γνωρίστε τις ομορφιές της χειμωνιάτικης Ελλάδας.

     Μείνετε υγιείς και σε φόρμα.

μείνετε υγιείς και σε φόρμα.simplynaturallyyou.blogspot

Τώρα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να φροντίσουμε τον εαυτό μας.Ο χειμώνας είναι μια δύσκολή περίοδος με πληθώρα ιώσεων.Ωφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα.Άρα ενισχύουμε τον οργανισμό μας με λαχανικά,φρούτα,όσπρια,ψάρι,κοτόπουλο,λιγότερο κρέας.Επίσης δεν ξεχνάμε την γυμναστική μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :